Dacă ai nevoie de servicii funerare apelează la Funerare Rainbow Dorobantu

Ce bine ar fi să trăim veșnic. Să scoatem cuvântul moarte din vocabular. Să existe doar viață. Ce bine ar fi…dar nu se poate. Noi nu trăim veșnic, cuvântul moarte nu-l putem scoate din vocabular, nu există doar viață. Există și moarte pe pământ.

Așadar, este normal să fie nevoie și de servicii funerare. N-ai vrea nicicum să apelezi la ele, dar nu ai încotro. Ele reprezintă o soluție ideală în momentul în care moartea apare triumfătoare și îți mai răpește un suflet drag.

Când durerea îți cuprinde și mintea și sufletul și trupul, nu mai poți să faci așa cum trebuie toate cele necesare pentru ca înmormântarea să aibă loc în cele mai bune condiții.

Prin urmare, dacă locuiești în capitală sau în zone limitrofe, apelează la servicii funerare București oferite de Funerare Rainbow Dorobantu.

Reprezentanții acestei firme tratează fiecare serviciu cu demnitate și responsabilitate și încearcă să ajungă cât mai rapid posibil acolo unde sunt solicitați. Aceștia oferă servicii în fiecare sector al capitalei.

Funerare Rainbow Dorobantu este lider pe piața funerară, activând în acest domeniu de peste 15 ani. A fost creată cu scopul de a ajuta familiile îndoliate atât pe plan local, cât și în zonele limitrofe, în județul Ilfov, punând la dispoziția clienților tot ceea ce este necesar pentru ceremoniile funerare.

lumanare aprinsa

Echipa acestei firme de pompe funebre dispune de experiența necesară acumulată în timpul celor exigente cerințe din domeniul funerar. Aceasta poate organiza o ceremonie funerară completă.

În funcție de bugetul de care dispui, poți alege între diferite pachete funerare. Poți alege între pachetul minim, pachetul standard, pachetul standard plus, pachetul spital standard, pachet funerar domiciliu/azil și pachetul domiciliu/azil plus.

Dacă, de exemplu, vrei să optezi pentru pachetul minim acesta cuprinde următoare elemente: sicriu echipat complet gama economic; 2 orare (orarul mare, orarul mic); capitonajul capacului de sicriu; lenjerie saten matlasată pentru interiorul sicriului; pernă pentru decedat; pânză pentru fața decedatului; voal; cruce din lemn; inscripționarea crucii cu numele decedatului; transportul sicriului la locul unde se află decedatul; îmbălsămarea persoanei decedate; toaletarea persoanei decedate; așezarea decedatului in sicriu; transportul decedatului la capela sau cimitir; serviciu de manipulare al decedatului maxim 80 kg; acte necesare pentru înmormântare; certificat îmbălsămare; certificat constatator al decesului; adeverință de înhumare.

După cum poți observa, reprezentanții acestei firme îți pun la dispoziție lucruri de care, în aceste momente, îți este destul de greu să te ocupi.

Înmormântarea unei persoane dragi, pe lângă faptul că este un eveniment extrem de dureros, este și destul de organizat. Necesită timp și multă răbdare.

Datorită pachetelor puse la dispoziție de această firmă, scapi de grija întocmirii actelor pentru înmormântare și nu mai umbli după atâtea lucruri necesare pentru ceremonia funerară. Din acest motiv, alegerea unui astfel de pachet pus la dispoziție de firma de pompe funebre Funerare Rainbow Dorobantu, este o soluție ideală.

Dacă nu vrei să alegi un pachet, poți opta doar pentru acele produse de care ai nevoie, fiindcă aici vei găsi toate produsele necesare înmormântării.

Din păcate, moartea nu dă nimănui de ales. Așa că, la un moment dat în viață, trebuie să apelezi și la servicii funerare. Alege Funerare Rainbow Dorobantu, pentru avea parte de servicii de calitate, la prețuri avantajoase.

Lasă un comentariu