Servicii funerare Iasi, servicii la trebuie să apelezi atunci când nici nu te aștepți

Viața e grea. E plină de bune și rele, dar cu toate acestea este frumoasă. Este un dar minunat pe care cu toții îl iubim, dar de care nu ne putem bucura prea mult. Când ne așteptăm mai puțin trebuie să ne luăm adio de la ea. E atât de greu să îți iei adio de la ea, când o iubești atât de mult. E cumplit să vezi cum acum cei dragi ție sunt lângă tine, iar în secunda următoare pleacă pe drumul fără de întoarcere. Dar nu ai încontro, ești nevoit să urmezi cursul lucrurilor și să faci tot ceea ce se cuvine pentru a-i conduce pe cei dragi pe ultimul drum.

Îți este greu însă, suferința și  durerea te doboară, simți că totul în jurul tău se prăbușește și că nu mai ești în stare în nimic. Încerci să găsești forța necesară pentru ca lucrurile să decurgă așa cum trebuie, dar este greu.  Este bine totuși că în aceste momente cumplite, există cineva care poate avea grijă de suferința noastră. Serviciile funerare oferite de o firmă de servicii funerare Iasi ne pot liniști puțin.

logo-inmormantari

Această firmă oferă servicii funerare complete, consultanță acte funerare, catering înmormantare și cele mai mici prețuri pentru sicriu și aranjamente florale. Odată ce această firmă este contactată, reprezentanții ei se  ocupă de toate problemele legate de înmormântare. Ei se  deplasează de urgență  la domiciliul decedatului. Apoi se ocupă de:
• toaleta decedatului (spălat, îmbrăcat)
• îmbălsămarea decedatului de către personalul specializat și autorizat al firmei
• eliberarea rapidă de la starea civilă a certificatului de deces și a autorizației de înhumare
• procurarea, la alegerea clientului, a sicriului și a accesoriilor sale
• transportul decedatului de la domiciliu la capelă, cimitir sau altă localitate
• asigurarea tuturor serviciilor funerare aferente, inclusiv a locului de veci sau crematoriu
•  masa de praznic, ce are preț începând de la 10 lei, în funcție de cerințele noastre.

Datorită unor astfel de servicii, noi nu ne revine decât sarcina dificilă de a ne îi conduce pe cei dragi pe ultimul drum. Sunt serviciile care nu am vrea să apelăm nicidată, dar legea firii ne obligă să apelăm la ele atunci când ne așteptăm mai puțin…

Lasă un comentariu